Centar za podizanje kapaciteta društva “Mozaik” umrežava različite grupe ljudi. Te grupe uključuju profesionalce, korporativne i neprofitne rukovodioce, vlasnike malih preduzeća, preduzetnike i stratege u javnom sektoru i aktiviste koji rade na razvoju i stvaranju platforme socijalnog preduzetništva u Srbiji.

Posvećeni smo izuzetno visokim standardima karaktera i etičkog ponašanja.

Verujemo da ne možemo biti uspešni bez odgovornosti u poslovanju, kako jedni prema drugima, tako i prema našoj zajednici.

Nastojimo da deljenjem  znanja, iskustva i veština u poslovanju pokrenemo kreativne i inovativne promene u našoj okolini, osnažujući ljude sposobnošću da napreduju društveno i ekonomski suočeni sa izazovima koji su predstavljeni globalnim promenama.

Naša vizija obuhvata poslovnu i neprofitnu zajednicu podstičući maštovita i netradicionalna rešenja za komercijalne i filantropske probleme kroz strateško razmišljanje i relaciono umrežavanje.

Centar za podizanje kapaciteta društva “Mozaik”  želi da stvori platformu za socijalno preduzetništvo u Srbiji  koja koristi zajedničko znanje o sektoru kao alat za kreiranje poslovanja. Tražimo jedinstven identitet i priliku da ispunimo kritičnu ulogu u nacionalnom pokretu kako bismo doneli finansijsku i društvenu održivost organizacijama i pojedincima koji teže da osnaže ljude.

Sarađujemo sa različitim partnerima na teritoriji grada Beograda i države Srbije, koji imaju isti cilj - promovisanje socijalnog preduzetništva i njegovog značajnijeg implementiranja u okviru zajednice.

Verujemo da svi možemo imati koristi od pridruživanja sistematskoj potrazi za boljim načinima za razvoj, održavanje i povećanje inovativnih i efikasnih odgovora na društvene potrebe.